1 millió forintot ért a szállodák összefogása

A nemrégiben megalakult  Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége CSR-szekciójának HotelHero jótékonysági kezdeményezése alapján a héten került sor a szállodák első közös takarító akciójára.


A Veni Vidi Vici halmozottan sérült gyerekeket támogató Alapítványt támogatva a dunakeszi Krisztus Király Római Katolikus Iskola felújítás utáni takarítását végezte el 40 önkéntes, akik a Danubius lánctól, az Erzsébet Királyné Hotelből (Accent), a Kempinski Hotel Corvinusból, a Mamaison Hotelstől, a Marriott szállodáktól, a MysteryHotelből, a visegrádi Royal Club Hotelből, a Hotel Sopronból és az Everguesttől érkeztek, valamint csatlakozott hozzájuk Marlyin Beatrix is.

A lelkes csapatot Deézsiné Telek Ágnes iskolaigazgató és Slekta Mária gazdasági vezető köszöntötte. Az igazgató asszony elmondta, hogy a kivitelező felajánlotta, amennyiben a takarítást nem nekik kell elvégezniük, akkor cserébe egy egymillió forintba kerülő takarítógépet vásárolnak az iskolának, vagyis ilyen értéket jelent számukra a szállodák összefogása.

HotelHero

2020. augusztus 10-én alakult meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének CSR-szekciója. Az alapító szállodák jótékonysági kezdeményezése a HotelHero összefogás, amelynek célja hírt adni a szállodák által végzett segítő tevékenységeikről, valamint közös akciókkal demonstrálni, hogy bár a járványhelyzet egyik legnagyobb áldozata a turizmus, s azon belül is a szállodaszakma, a társadalmi felelősségvállalás ebben a helyzetben is fontos az ágazat számára.

hotelhero.hu 

Veni Vidi Vici Alapítvány

Halmozottan sérült gyerekek részére hoztak létre egy iskolai csoportot a dunakeszi Krisztus Király Római Katolikus Iskolában, ahol egyébként ép gyerekek tanulnak – ezzel lehetőséget adva a serült gyerekeknek, hogy ép gyerekek között tanuljanak, ahol több inger éri őket, nincsenek elszigetelődve, ami a fejlődésüket nagyban segíti, az iskola pedig így az ép gyerekeket az elfogadás, az érzékenyítés felé tudja terelni.

https://venividivici.hu/

Megosztom